دوره آموزشی نظام بهسازی و ساماندهی محیط کار( S5 ) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
دوره آموزشی نظام بهسازی و ساماندهی محیط کار( S5 ) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
نقش محدودیت مصرف مواد قندی و چربی ها در کاهش نشانه های یائسگی
نقش محدودیت مصرف مواد قندی و چربی ها در کاهش نشانه های یائسگی
توصیه های تغذیه ای برای کاهش دریافت سدیم
توصیه های تغذیه ای برای کاهش دریافت سدیم
رژیم غذایی مفید در کم خونی فقر آهن چیست؟
رژیم غذایی مفید در کم خونی فقر آهن چیست؟
چگونه از چاقی شکمی و مشکلات ناشی از آن رها شویم؟
چگونه از چاقی شکمی و مشکلات ناشی از آن رها شویم؟
دسترسی به ترجمه کتابچه پنج کلید دستیابی به غذای سالمتر و ایمن تردر سایت سازمان بهداشت جهانی
دسترسی به ترجمه کتابچه پنج کلید دستیابی به غذای سالمتر و ایمن تردر سایت سازمان بهداشت جهانی
انتشار شماره جدید مجله بین المللی علوم تغذیه( IJNS )
انتشار شماره جدید مجله بین المللی علوم تغذیه( IJNS )
آیین بزرگداشت یاد و خاطره سردار سپهبد قاسم سلیمانی در دانشکده تغذیه وعلوم غذایی
آیین بزرگداشت یاد و خاطره سردار سپهبد قاسم سلیمانی در دانشکده تغذیه وعلوم غذایی
پیام تسلیت مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت شهادت حاج «قاسم سلیمانی» سردار سرافراز اسلام
پیام تسلیت مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت شهادت حاج «قاسم سلیمانی» سردار سرافراز اسلام